Bort med Zlatan som landslagskapten

 Zlatans uttalande om svensk damfotboll tar definitivt ner honom till en mycket mycket låg nivå. Han har genom åren jobbat upp sig så han har blivit mer och mer omtyckt men det där han yttrade om svensk damfotboll var något som han absolut inte skulle ha sagt och helst inte ens tänkt.
 
Trots vad filosofen Voltaire sade så bara måste det finnas några gränser för vad en person i en viss ställning kan säga utan att behöva "betala" för det.
 
 
 
Detta kommer att kosta honom väldigt mycket eftersom det tar lång tid att bygga upp ett förtroende men det kan ta sekunder att bli av med det.
 
Att sedan svenska forbollsförbundet vägrar att kommentera Zlatans infama uttalande gör inte saken bättre. Är det så att SFF krusar för storspelaren Zlatan? I så fall tycker jag att det är dags att omvärdera hans medverkan i svensk landslagsfotboll.
 
I vilket falll som helst borde han bli petad som kapten för landslaget.
 
 
Hans uttalande är inte värdigt en landslagskapten.
 
Tyvärr så är det kanske så att han blankt struntar i detta.
 
Frågan är nu hur Hamrén tänker tackla detta. Har han mod nog att ta Zlatan i örat? Nja det är tveksamt. Kanske dags för en rejäl utrensning när det gäller landslagsfotboll.
 
Vore intressant att höraa vad Anders Svensson säger. Vill han fortsätta att vara landslagskompis med Zlatan?
 
Vill också kritisera Expressen som borde har förstått vad uttalandet skulle resultera i och ifrågasätta det redan från början rent internt, men tjocka rubriker var väl värt vad som helst för de stackarna.

Kommentera här: