Nu måste de politiska debatterna bli bttre annars...

Jag hör till dem som tittar/lyssnar på de politiska debatterna och har även gjort det i år nu inför valet.
 
Det är bara ett problem, kvaliteten på debatterna blir bara sämre och sämre.
 
Det måste finnas en anledning till att man konsumerar allt detta och det finns väl egentligen bara en enledning: Man vill veta mer om vad partierna står för!
 
Om jag är intresseras av vad t.ex. Socialdemokraterna kommer att arbeta för då vill jag antagligen höra detta från S. Jag vill inte höra från Moderaterna, Folkpartiet, Centern och Kristdemokraterna vilka dåliga förskal som Socialdemokraterna har.
 
Jag vet inte hur jag skall förklara varför det aldrig blir som jag önskar. Kan det vara så att politikerna verkligen tror att de gör det här på rätt sätt?
Om det är så är jag allvarligt orolig över att förståndet inte riktigt är som det borde vara hos dem.
 
Visst är det lite märkligt att alla politiker tycker och tror samma sak, nämligen att jag hellre vill höra hur dåliga förslag motståndarna har i stället för det  egna partiets förslag. Svara på det den som kan.

Försvunnena Ashya King funnen i Spanien

Ashya King, den femårige pojken som försvann från Southampton General Hospital i England har återfunnitsi Spanien,
 
Ashya låg inne på sjukhuset för en svår hjärntummör. Hans föräldrar rövade bort honom, men han hittades på ett sjukhus i Malaga. Hans föräldrar har arresterats.
 
Hans far sade i en videoinspelning att föräldrarna sökte en behandling som de inte fått på det engelska sjukhuset.
 
Känslan är att den här affären kommer att bli lång och det verkar osäkert vilken vård föräldrarna har rätt att välja för sina barbgt ifrån färdig ännu.

USA-flyg slår till mot IS trots hotet

Amerikanskt flyg har åter slagit itill mot IS-militärer i norra Irak trots de hot från en grupp som hotar att döda en andra amerikan som tillfångatagits på grund av de fortsatta attackerna.
 
 
 
 Amerikanskta flottans flyg och drönare har skapat skydd åt Kurdiska och Irakiska styrkor som kämpar mot IS-styrkor nära staden Mosul.
 
 I tisdags visade en IS-grupp den video som visade halshuggningen av journalisten James Foley som sakknades sedan 2012. Samtidigt hotar de att döda ytterligare en amerikan som hålls som gisslan.

 Sedan videon släppte har amerikanska styrkor utfört 14 nya anfall nära Mosuldammen, en nyckelanläggning som återtagits från IS tidigare denna vecka.