En från Bunkergänget är fortfarande kvar i partiet

När den nödvändiga utrensningen gjordes i M så blev det  alla fall några kvar, en är Gunnar Hökmark, och i dag likväl som då har jag väldigt lite förståelse för att han har en uppgift i partiet.
De uttalanden som han med jämna mellanrum gör visar att han enligt min mening står för en mycket gammal syn på politiken och han borde absolut inte höra hemma  i "Nya Moderaterna". Det nlir inget nytt så länge han sitter där med sina gamla uttorkade sanningar.
 
Han måste ha någon typ av omgivande aura som gör att han får stå och säga precis vilka dumheter som helst utan att han blir påhoppas på något sätt.
 
Skall man lyssna på honom så blir det som vanligt, han anklagar  motståndarpartierna för nästan vad som helst och det lämnas så gott som alltid utan vassa kmmentarer.
 
Han måste ha en ängel högt där uppe i hierarkin som av någon outgrunlig anledning håller honom bakom ryggen annars vore han borta för länge sedan.
 
Just nu står han i SVT Forum och upprepar sig gång på gång, har han inget nytt att komma med när han måste upprepas sig hela tiden?
 
Hökmark har, anser jag, gjort sitt i M och borde definitivt plockas bort från sin position.
 
När de flesta i Bunkergänget sparkades ut så hade vi en drivande kraft, en kvinna som var en fantastisk utomordentlig politiker. Hon är i dag politisk chefredaktör för Svenska Dagbladet och det är naturligtvis Tove Lifvendahl.
När utrensningen ur partiet var klar så saknade vi Tove, men hon har ju gått vidare vilket var tråkigt nog för partiet,
Hon verkade inte ha Gunnar Hökmarks änglar med sig eller hon kanske inte ville fortsätta i partiet.

Kommentera här: