Hur långt skall amerikanarna stå ut med Trump?

"Uppror sedan Trump talar osanning om Muslimska soldaters moder Ghaza Kahn 
 
 
 
 
 
 
 
 Trumps anmärkningar om Khizr Kahns hustru har förorsakat kontroverser
 
 
 
 
Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump har åstadkommit oro genom att ljuga om en död muslimsk soldats moder som stod i tysthet när hennes man attackerade honom i ett ttal.
 
 
Trump föreslog att Ghazala Kahn kanske inte var tillåten att tala.
 
Republikaner och demokrater sade att detta inte var ett bra sätt att tala om en hjältes moder. Fru Kahn sade att hon var upprörd över hans anmärkningar.
 
Förra veckan talade hennes man om för demokraterna att Trump inte hade offrat något och ingen för sitt land.
 
I ett tal på torsdagen vid demokraternas konvent sade han att hans son inte ens hade varit i Amerika om Trump hade fått bestämma.
 
Trump svarade på kritiken i en intervju med "ABC This week."
"Om du tittar på hans fru, hon stod där, sade han, hon hade inget att säga... Kanske hon inte var tillåten att ha något att säga.Tala om det för mej."
 
 
Men den före detta presidenten Bill Clinon, Hillary Clintons man, sade "Jag kan inte fatta hur han kan säga något sådant om en moder till en "Gyllene Stjärna."
 
Demokraternas vicepresidentkanditat, Tim Kaine, sade att Trumps anmärkning var olämplig.
"Han var vänlig nog att försöka vända detta till något löjligt, sade han citerad av AP. Det bara visar åter en typ av temeperamentfull oberedskap, om du inte har mer förstånd för empati än detta då är jag inte säker på att du kan lära dig heller."
 
 
Mina kommentarer:
Jag kommer att bli mer och mer förvånad över att Trump får behålla sina röster enligt undersökningarna, Han verkar höra hemma på en helt annan nivå, en helt annan plats, än där Hillary hör hemma.
 
Jag har också svårt att förstå hur Trump lyckades ta sig förbi sina medtävlare, är det verkligen så få som verkligen lyssnat på vad han har att säga?
 
Jag har inte den tron att  Anerikanarna är korttänkta, men om detta skall fortsätta så härså får jag kanske börja tänka om, tråkigt nog.
 
Nu undrar jag hur det skall låta när det verkliga kriget startar mellan republikanerna och demokraterna?

"Halo", nytt säkerhetssystem i Formula1

Lewis Hamilton uttalar farhågor för säkerheten sedan halo för F1 försenas 
 
 
 
 
 
 
Cheferna i Formula 1 kände att "halo" som testats hittills behöver ytterligare arbete 
 
 
 
 
Den trefaldige världsmästaren i F! Lews Hamilton hoppas att F1 inte kommer att beklaga att de fördröjer introduktionen av det ökade skyddet för huvudet i cocpit på bilana.
 
F1 chefen har beslutat att införa "halo" systemetl 2018 hellre än nästa år för att få mer tid till undersökningar.
 
"Om vi olycktligtvis kommer att få en olycka under nästa 1 1/2 åren när vi vet att vi haft en lösning kommer de att avskeda sig själva" sade Hamilton,
"Jag bara hoppas att under denna period ingen skadas inkluderand jag själv."
 
F1 ansvarige för affärsverksamheten Bernie Ecclestone förklarade för förarna under ett möte på fredag varför han, de sex andra ledarna för de största teamen och FIFA hade beslutat att vänta med att införa halo.
 
 
 
 
 
 
Vettel vill att andra förare skall testa ut halo utrustningen
 
 
 
Anledningen som givuts varför de vill att fler förare skall ha chansen att prova systemet är att även de skall kunna testa effekterna.
 
Än så länga hat bara tre förare använt det i totalt fyra varv.
 
 
Mina kommentarer:
Jag kan inte riktigt förstå varför man är så försiktih med att införa systeet. Kan det vara så att de inte är helt säkra på att systemet inte för med sig något negativt, det måste nästan vara så antar jag.
 
Vi har fått lite dåliga förklaringar tycker jag, men det är ju helt klart att det inte är några "duvungar" som tar besluten i F1.
 
Jag vet heller nte vilka olyckor i F! som medfört att systemet kommit att tas fram. Som sagt lite svag information.
Jag har nog tyckt att det varit lite underligt att förarna suttit där utan något speciellt huvudskydd, men jag har trott att detta berodde op uteblivna olyckor beroende på det.
 

Niklas familj hos mej i dag

En stor dag för mig
 
Det är inte så ofta som jag får besök av någon av mina barn, men i dag var det en stor dag när Niklas, Eva och barnen Elin och Daniel kom hem till mig.
 
Jag blir lika förvånad varje gång jag ser barnen hur mycket de växer och förändras.
 
Vi gick upp och åt Pizza på Sandbyhof och det var gott och vi blev väldigt mätta.
 
När vi skulle gå hade jag tänkt att betala kalaset, men jag hittade inte min plånbok, så nu var frågan var var den?
 
Niklas hittade den hemma i ett par byxor jag använt när jag handlade på ICA. Får försöka att återgälda detta.
 
Vi tittade sedan på en mängd foton som de tagit under sin semesterresa till Los Angeles ich LasVegas.. En fantastsk semester måste det ha varit.