Gråtande dopad Norsk skidåkare

Förlängd avstängning för Therese Johaug
 
 En gråtande Therese Johaug
 
 
 
Johaug har fått avstängningen förlängd till 18 månader ett besked son hon emottog på ett sätt som de flesta andra dopese idrottare,
Hon missar nu nästa OS.
 
Vem mins inte de gråtande Linda Haglund och Ben Johnson för att inte heller gkömma den Svenske brottaren Tomas Kohansson smn förlorade sitt OS-silver.
 
Nu tillkommer som jag tycker en mycjet allvarkig sak nämligen arr hon söger "Jag förstår inte straffet".
 
Nu kan det vara så att hon yttrade detta i ett upphetsat tillstånd, man kan kan ju bara hoppas att hon vid närmare eftertanke kan förstå vad hon varit med om. Om inte, ja då borde hon ibte få ta ett stavtag i en löngsåkningstävling i frantiden. Att inte förstå kan ju samtidigt tyda på något mycket allvarligare.
 
 
Tyvärr har detta med de dopade Norska idrottarba dragit med sig att så fort en Norsk idrottare lycjas så faller alltid tanken tillbaka på frågan om denne var dopad eller ej,
 
Att man i Norge kan anse att det är helt ok att alla får använda Meldonium, astmamedicinen, oavsett om de har astma eller ej. Norge borde stängas av från alla tävlingar under två år på grund av detta.I så fall skulle det bli mycket mer tårar.

Kommentera här: