Trump

Kushner under  granskning hos FBI i den Ryska undersökningen enligt källor i USA
 
 
 
Jared Kushner (h) gift med president Trumps dotter Ivanka
 
 
 President Donald Trumps svärson och rådgivare, Jared Kushner, granskas av FBI som en del av undersökningen av Rysslands eventuella inblandning i presidentvalet i USA, rapporterar media i USA.
 
Undersökare tror att Kushner, 36, har viktig information i samband med deras undersökning vilket har meddelats till NBC News.
 
 
FBI tittar på potentiella länkar mellan Trumps kampanjteam och Ryssland under valet 2016.
 
Trump förnekar alla sammanblandningar mellan hans kampanj och Ryssland.
 
Talesmän för USA, vilka inte omnämnts, sade att intresset för Kushner inte betydde att undersökarna misstänkte honom för brott eller att de avsåg att åtala honom.
 
Vid sidan om rapporterade Washington Post att undersökarna fokuserade på en serie möten som Kushner höll med den Ryska ambassadören i USA, Sergei Kislyak, och en bankir från Moskva.
 
Kongressen tittar också på andra möjliga förbindelser mellan Trumps kampanj och Ryssland.
 
 
Mina kommentarer:
Det känns oroande att Trumps administration och Trump själv nisstänks eller observeras på detta sätt. Det behöver nödvändigtvis inte betyda att varken Trum eller svärsonen är skyldiga, men blotta misstanken kan man ju inte anse vara något bra.
 
Nu har jag väldigt svårt att tänka mig att FBI kommer att hitta något ofördelaktigt i denna undersökning, men som jag sade bara deras anledning att undersöka kan ju inte vara något bra.

Kommentera här: