Men herre Gud SVT, vad sysslar ni med?

Stackars, stackars Pops med kamrater
 
 
 
 
 
 
 
Har verkligen inte SVT något bättre jobb åt en så duktig sportreporter som André Pops än att han måste stå i en upphottad studio hemma i Sverige när VM går av stapeln i Ryssland.
 
Det enda Ryska man har är väl en affich.
 
Kan inte förstå hur han kan acceptera detta och det är ju i princip på samma sätt varje år och varje sässong inom alla sporter.

Englands Kungahus

Prins William gör ett historiskt besok i Mellersta Östern 
 
 
 
Prins Willhelm, hertigen av Cambridge
 
 
Prins Willhelm, England, skall göra det första officiella kungliga besöket i Israel och Palestina under en fem dagars resa till Mellersta Östern.
 
Hertigen av Cambridge beräknas träffa både Israels premiärminister Benjamin Netanyahu  och Palestinas sittande president Mohamoud Abbas.
 
Han börjar sin resa i Jordanien på söndag, där han träffar Jordaniens Kronprins Al- Hussein bin ABdullah II.
 
Kensington Palace sade att detta historiska möte är av naturen väldigt viktigt.
 
Resan sker efterson Israel firar 70 år sedan de bildades, och på grund av spänningarna mellan Palestinier och Israeler.
 
Israeliska styrkor urförde flyganfall på Palestinska militära positionern på Gazaområdet på onsdagen efter att raketer och granatkastareld skjutits mot Israel.
 
 
Prins Wilhelm förväntas besöka den gamla staden i Jerusalem 
 
 
Under sitt besök i Israel kommer Hertigen av Camnridge att besöka minnesplatsen för förintelsen och lägga blommor till minna av de som dog under det Andra Världskriget.
 
Han förväntas också besöa Kerusalems Gamla Stad samt graven för Prinsessan Alice av Grekland.
 
 
Mina kommentarer:
Jag vet inte varför men jag skänker ett antal tårar till hela denna händelse. Flr mej är det ganska obegripligt att inga kungligheter tidigare har genomfört något liknande.
 
För övrigt är ju hela situationen i de båda lönderna rent bedrövlig, och med tanke på hur många som berörs av situationen kan jag inte förstå hur intelligenta människor kan låta det hela fortsätta att pågp år ut och år in.
 
Kan detta månne bero på att intelligensen inte är tillräckligt hög? Kan det verkligen finnas någon annan förklaring?
 

Får vi se försvar eller anfall?

Tre matcher i dag, vad kommer vi att bjudas på?
 
 
Först blir det stackars André Pops meningslösa inramning av matcherna vilket jag tycker är så meningslöst att jag inte varken tittar på programmet eller lyssnar på det.
 
Jag vill ha match och inte en massa meningslöst prat om sådant som redan genomförts.
 
André Pops med sitt gäng i studion före matchen Belgien - Tunisien
 
 
Nu börjar metchen Beligien - Tunisien. får snart se om det blir en matcj att titta på eller bara rent försvarsspel av det Tunisiska laget.
Det här är ju bara mina egna tankar, men vi har ju tvingats se på matcher med bästan 21 spelare hela tiden på den ena sidan. Inte varken bra eiier underhållande.
 
Nästan i blrjan blir det an straff för belgien med 1-0 som resultat. Ett mål i alla fall så nu kanske utvecklingen blir lite annorlunda än vad jag befarade.
 
Spel bara på den Tunisiska planhalvan i stort sett ännu så länge.
 
Nu står det faktiskt 2-1 till Belgirn. Tunisien tvingas ju till offensiv genom ställningen i matchen så det kanske inte blir en så tråkig match som jag befarade.
 
Som matchen utvecklat sig så måste nog Belgien passa sig så det inte inträffar något tråkigt för deras de,.
 
Ett ganska böljande spel.
 
Matchen Tyskland-Sverige:
 
Sverige gör mål i första halvlek så man får lite mer hopp än från början, men Tyskland gör mål sekunderna före avblåsning. Synd tycker jag men så kan det gå.
Ett hedervärt resultat tycker jag. Bara synd att det sista Tyska målet kom sekunderna före avblåsning.
 
Nu måste Sverige slå Mexiko med två mål säger man.
 
 
Jag har definitiva synpunkter på bisittares roll. Den här gången var det en kvinna som definitivt inte hade något där att göra utan bara bidrog negativt med sina inslag. Vi klarar oss bättre utan dessa bisittare.