Ostflyttninggen från Boxholm

Ost-marsch i protest mot nedläggningen
 
 
 
 
 
 
 Boxholm mejeri ska vara kvar i Boxholm. Det tycker de som på tisdag 30 oktober kallar till stor ost-marsch i Boxholm. Aktionen är en protest mot Arlas beslut att flytta ortens anrika mejeri till Östersund.
 
Själv kommer  jag definitivt i ren protest genom att helt sluta köpa ost från Boxholm, vad det kan betyda.
 

Frågetecknen kring flygkraschen i Indonesien

Flygplanskraschen i Jakarta
 
 
 
 
  
 
 
Många och långa artiklar har nu skrivits om denna nya och fruktansvärda flygolycka med så många dödade.
 
Spekulationerna om orsaken har den här gången hittills varit ganska få och intetsägande.
 
Det var ju ett tämligen nytt Boeingplan med en  mycket kompetent besättning viklet gör det mycket svårt att härröra olyckan åt det hållet.
 
Tycker det är lite egendomligt att vi inte fått tillgång till kommunikationen mellan cocpit och flygledningen. Kan möjligen bero på att man där har funnit orsaken till kraschen.

Har verkligen Stefan Ingves rätt?

Morgonens uttalande från RisbankChefen: Dne tyora skulden beror på det stora byggandet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Riksbankchefens uttalande i dag att avenskarnas stora skuldsättning beror på det myckna byggandet måste jag sätta ett stort frågetecken för.
 
Som jag förstår så är inte lånedelen det enda som följer på det myckna byggandet. Vi kan ju bara inte glöma allt det positiva som följer på byggandet som t.ex. bidrar den till  massor med arbetstillfällen och alla som säljer byggvaror mår naturligtvis också bra. Det är också många andra brancher som också mår bra av denna situation, så jag måsta nog ge Ingves ett stort minus för detta uttalandet.
 
Undrar om det finns fler som tänker som jag?