Hur långt skall amerikanarna stå ut med Trump?

"Uppror sedan Trump talar osanning om Muslimska soldaters moder Ghaza Kahn 
 
 
 
 
 
 
 
 Trumps anmärkningar om Khizr Kahns hustru har förorsakat kontroverser
 
 
 
 
Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump har åstadkommit oro genom att ljuga om en död muslimsk soldats moder som stod i tysthet när hennes man attackerade honom i ett ttal.
 
 
Trump föreslog att Ghazala Kahn kanske inte var tillåten att tala.
 
Republikaner och demokrater sade att detta inte var ett bra sätt att tala om en hjältes moder. Fru Kahn sade att hon var upprörd över hans anmärkningar.
 
Förra veckan talade hennes man om för demokraterna att Trump inte hade offrat något och ingen för sitt land.
 
I ett tal på torsdagen vid demokraternas konvent sade han att hans son inte ens hade varit i Amerika om Trump hade fått bestämma.
 
Trump svarade på kritiken i en intervju med "ABC This week."
"Om du tittar på hans fru, hon stod där, sade han, hon hade inget att säga... Kanske hon inte var tillåten att ha något att säga.Tala om det för mej."
 
 
Men den före detta presidenten Bill Clinon, Hillary Clintons man, sade "Jag kan inte fatta hur han kan säga något sådant om en moder till en "Gyllene Stjärna."
 
Demokraternas vicepresidentkanditat, Tim Kaine, sade att Trumps anmärkning var olämplig.
"Han var vänlig nog att försöka vända detta till något löjligt, sade han citerad av AP. Det bara visar åter en typ av temeperamentfull oberedskap, om du inte har mer förstånd för empati än detta då är jag inte säker på att du kan lära dig heller."
 
 
Mina kommentarer:
Jag kommer att bli mer och mer förvånad över att Trump får behålla sina röster enligt undersökningarna, Han verkar höra hemma på en helt annan nivå, en helt annan plats, än där Hillary hör hemma.
 
Jag har också svårt att förstå hur Trump lyckades ta sig förbi sina medtävlare, är det verkligen så få som verkligen lyssnat på vad han har att säga?
 
Jag har inte den tron att  Anerikanarna är korttänkta, men om detta skall fortsätta så härså får jag kanske börja tänka om, tråkigt nog.
 
Nu undrar jag hur det skall låta när det verkliga kriget startar mellan republikanerna och demokraterna?