Malmöpolisen håller tyst, varför?

Sju personer anhållna för mord i Malmö
 
 
 
 
Ett framsteg för polisarbetet, möjligen tillsammans med säkerhetspolisen, men vi vill ha mer information!
 
Något som jag är väldigt nyfiken på är om de anhållna kommer från en viss grupp människor eller om de bara är enskilda individer från vilken plats som helst i Malmö eller Sverige..
 
Är det vuxna männislor eller yngre, är det människor som har ett arbete eller är det arbetslösa. är det Svenskar eller är det invandrare.
 
Ja, ju längre det dröjer innan vi får veta något desto mer rullar fantasin iväg, vilket jag är tveksam till att det är så bra.
 
Att lämna ut mer information skulle ju också kunna leda till att de som av en händelse vet något om  mordet tänder till och säger; "aha, detta kanske har något att göra med vad jag vet".
 
 
Jag har skrivit en hel del positiva saker om polisen på sistone, men detta med att hålla inne med information och förmågan att klara upp brott har ju under lång tid varit något som polisen ägnat sig åt för det mesta med ett måttligt bra resultat.
 
Nu kan vi ju se att polisen är väldigt dåliga på att klara upp begågna brott och vi har inte sett någon tillstymmelse på något försäk till bättring. Varför får vi inte se någon bättring hos denna "hemliga polis". Är den kanske lite för hemlig?
 
Kan det vara så att de anhållna kommer från en viss grupp människor och att polisen därför inte vill göra det värre fär just den gruppen genom detta avslöjande? Det är inte utan att man kan tro på att det ligger till så vilket inte heller är bra.
 
 
Nu kan man ju med fog påstå att polisen tror att vi intresserade är helt utan intelliens.
 
Mordet inträffade i Rosengård i Malmö.
Det är väl ingen hemlighet att det bor väldigt många invandrare där.
Att därmed dra slutsatsen att de anhållna sannolikt kommer från den platsen borde inte vara alltför främmande.
 
Att därmed lägga ansvaret på invandrarna tycker jag är en helt felaktig slutsats.
 
Felet ligger hos dem som skapade platser som Rosenård m.fl. Jag kan inte på något sått tycka att det vara bra att skapa dessa områden och jag är ganska säker på att de som bor där hellre skulle vilja ha en annan lösning på sitt liv, också det där med omhändertagande har vi uppenbarligen mer eller mindre helt glömt bort.
 
 
Nu får vi hoppas att de som styr och ställer inom detta område kommer på något bra sätt så att vi kan se fram emot en ljusare framtid för oss alla.