MH17

Missilen som söt ner MH17-pöanet ägdes av Rysk brigad enligt undersökarna 
  
 
 
 
 
 
 
 Missilen som sköt ner det Malaysiska passagerarplanet över östra Ukraina 2014 tillhörde en Rysk brigad enligt internationella undersökare.
 
För första gången har undersökningen ledd av Holländska undersökare kommit fram till att missilen kom från en enhet baserad i västra Ryssland.
 
Alla 298 människorna ombord på Boeibg 777 dog när det träffades under sin flight från Amsterdam till Kuala Lumpur.
 
Det träffades av eb nissil avlossad från ett rebellkontrollerat område i Ukraiba. Ryssland säger att inget av deras vapen användes.
 
Men på torsfagen angav Wilbert Paulisen, en Holländs undersökare från Joint Investigation Team att alla raketerna i området bar missiler som var en del av Ryska försvaret.
 
 
Mina kommentarer.
Det är väl självklart att Ryssarna skall neka till att vara inblandade i denna nedskjutning, något annat är väl otänkbart.
 
För att vara ärlig tror jag faktiskt inte att något land aktuellt för denna nedskjutning skulle erkänna dådet, Sådan är väl tyvärr vår värld i dag.
Inte något av våra västliga europeiska länder skulle väl heller inte komma på en så idiotisk tanke som att skjuta ner ett passagerarplan.
 
FN börde kenske belägga Ryssland med totalt flygförbud tills de själva specificerar hur nedskjutningen gick till och vem som beordrat den.
Ett flygförbud vore nog en väldigt kraftfull sanktion skulle jag tro. Visserligen skulle den drabba civilisationen i Ryssland, men har man valt de man har får de väl stå för det.
 
ett lysande förslag tycker jag själv.

Kommentera här: