Hur skall Annie tackla motgångarna

Inte nu igen Annie skule jag vilja säga. Jag höll ju på dej och trodde att du skulle bli en stark partiledare, men där bet jag nog i gräset har det visat sig.
 
Egentligen vill jag skriva en insändare i Västervikstidningen, men de  är ju hårdnackade moderater så det går absolut inte att komma med någon kritik mot alliansen där. Bloggen blir det ju alltid inlägg i och där existerar inga politiska förhållningsregler så länge man håller sig utanför det nazistiska tyckandet.
 
Nåväl Annie, hur har du tänkt komma ur den här knipan? Tråkigt nog så har du nu inte din gamla partiledare, Maud, att luta dej mot så vem kan du ha då? Torbjörn kanske kunde ha en skuldra att gråta ut mot. Han tycker säkert också att Maud uppfört sig klanderligt de senaste dagarna. Hon skäms säkert över sit besut som nu är på tapeten.
 
Uppförsbacken för dej Annie har ju inte blivit mindre brant eller kortare efter denna nya fadäs och frågan är nu om det finns något du kan göra för att komma ner på rätt fot igen?
Undrar hur väljarna ute i landet resonerar? Säkert är det en och annan som ger upp centerpartiet och några nya lär inte komma efter detta, i varje fall inte på kort sikt.
 
Det här hade du absolut inte råd med Annie!
 
Det här är något som man kan sitta och tycka och tro om och vi får väl vänta någon månad innan verkligheten hunnit i kapp centerpartiet.

Kommentera här: