Hillary på rätt väg!

Primärvalet i Syd Carolina: En stor vinst för Hillary Clinton över Sanders
 
 
 
 
 
 
 Hillary Clinton.
Hillary har säkrat en stor vinst över Bernie Sanders i Syd Carolinas primärval, det senaste slagfältet för nomineringen för Demokraterna till presidentvalet

 

 

En seger för Hillary var väldigt mycket förväntad och det ger henne ett försprång inför "Super Tuesday", premiärvalet i 11 stater denna vecka.

 

"I morgon blir denna kampanj Nationell" sade hon till de jublande supportrarna.

 

Sanders har gratulerat henne, men sade att kampanjen har bara börjat.

 

När nästan alla rösterna räknats leder Hillary med nästan 50% marginal.

Åtta utav tio svarta röstande backade upp Hillary.

 

Detta var Hillaeys tredje vinst av möjligheter, efter vinster i Iowa och Newada. Hon förlorade i New Hampshire ti  Sanders.

It is Mrs Clinton's third victory in four contests, after wins in Iowa and Nevada. She lost to Mr Sanders in New Hampshire.

 

 

 

Hillary Clinton supporters celebrate her win in the South Carolina primarySupporters när de fick veta att Hilllary vunnit stort

 

 

 

Mina kommentarer:

Min egen uppfattning i detta val, som är så viktigt för alla oss även utanför USA, är att det är ytterst viktigt att det blir en president med det verkligt sunda förnuftet i behåll.

 

Jag kan inte på något sätt påstå att någon av hennes rivaler, speciellt inte Trumph, har det sunda förnuft som jag önskar.

Att bygga murar till Mexiko kan väl inte på något sätt ha något med förnuft att göra. Man kan verkligen undra om Trumph var född när Berlinmuren kom till. Om han var det måste han ha drabbats av minnesförlut eftersom en sådan rent förskräcklig sak aldrig borde komma till stånd igen,

 

Jag hoppas verkligen att Hillary får det Amerikanska folket med sig och att hon kan skapa en enighet

med Senaten så det inte hela tiden blir denna kamp mot dem.

 

 

 

 

 

 

Kommentera här: